Acest subiect foarte dezbatut si de mare interes, il abordez azi intr-o oarecare masura deoarece are o legatura esentiala ca mentinerea sanatatii pielii si prevenirea aparitiei semnelor… trecerii anilor.

Multe vitamine si antioxidanti Incununata de multe ori cu titluri ca "Super fruct", "Fructul anului" sau "Fructul lunii", rodia are rol de ingredient pentru bauturi, inghetata sau mancaruri in multe tari. O singura rodie pe zi asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C pentru adulti, este bogata in acid folic si vitaminele A si E.

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, iar tu vei vrea cu siguranta sa-ti etalezi silueta in tinute festive, incepe sa urmezi de pe acum o dieta sanatoasa cu miere de albine, ca sa stralucesti la petrecerea de Craciun.

Afară este iarnă, iar dacă avem și „norocul” să avem un ten uscat, pielea noastră va avea și mai mult de suferit. De aceea am făcut un top al celor mai eficiente măşti pentru tenul uscat, superuscat, matur şi îmbătrânit. Ne apucăm de treabă?

Ce obiceiuri nu trebuie sa-ti lipseasca daca vrei sa arati bine vara asta.

Vrei sa scapi de celulita intr-un mod foarte placut? Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la un cabinet de cosmetica si sa faci impachetari in ciocolata...Suna delicios, nu?