Vacuum

Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”.

 

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetrii si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.CELLULOGY –APARAT DE MASAJ VACUMATIC ENDERMOLOGIC   CELLULOGY  dispune de capete de tratament de aspiratie cu un detaliu semnificativ: prezenta bilelor metalice – excelente pentru un masaj profund. Dupa prima saptamana de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum CELLULOGY se observa o uniformizare a aspectului pielii si atenuarea radicala a celulitei. Procedura nu este complicata, nu este invaziva sau dureroasa. Se desfasoara in conditii de maxima siguranta.

Se recomanda serii de 10-12 proceduri cu o frecventa de 2-3 ori/saptamana.

 AVANTAJE

1. Eficienta maxima si satisfactie garantata: 15 -20 astfel de tratamente au efect asemanator liposusctie chirurgicale

2. Siguranta ridicata: cea mai sigura metoda de slabire recomandata ca un sistem alternativ de slabire pentru oamenii cu implanturi metalice sau electronice si pentru toate tipurile de piele.

ACTIVITATE

- Stimularea circulatiei

- Terapii de reintinerire prin cresterea productiei de colagen si elastina

- Detoxifierea corpului

- Relaxare

- Reducerea stresului prin stimularea productiei de endorfine (hormonii fericirii)

- Cresterea capacitatii de absorbtie a ingredientelor active din substantele cosmetice

REZULTATE

- Reducerea celulitei in proportie de 75%

- Indepartarea depozitelor de grasime

- Eliberarea celulelor adipoase

- Reducerea circumferintei taleiei cu 1 - 3 cm.

- Atenuarea vergeturilor si cicatricilor

- Piele catifelata- Reducerea inflamatiilor

- Reducerea aspectului de piele de portocalaCONTRAINDICATIIinflamatii cutanate, boli de pieleboli cardiace grave, epilepsie, spasmofiliepersoane care prezinta varice foarte proeminente pe zonele de tratament sarcina

- Piele catifelata

- Reducerea inflamatiilor

- Reducerea aspectului de piele de portocala

CONTRAINDICATII

inflamatii cutanate, boli de piele boli cardiace grave, epilepsie, spasmofilie persoane care prezinta varice foarte proeminente pe zonele de tratament sarcina

Inapoi