Desi este greu de crezut aproximativ 85% dintre femei (si foarte putini barbati) au celulita; aceasta afecteaza atat persoanele supraponderale cat si cele cu greutate echilibrata. Cauza aparitiei celulitei nu este cunoscuta exact, dar mai multi medici afirma ca se datoreaza scaderii circulatiei sangvine in zona respectiva, acest lucru ducand la marirea dimensiunii celulelor adipoase. Benzile elastice de colagen din piele, care de obicei tin intinsa zona de grasime, se intind foarte mult si se slabesc, permitand astfel grasimii si iasa printre benzi si sa apese pe piele – astfel apare neplacutul efect de “coaja de portocala”.

Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocalaā€¯.

Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de Radio Frecventa Bipolara este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru eliminarea simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporal.

Desi este greu de crezut aproximativ 85% dintre femei (si foarte putini barbati) au celulita; aceasta afecteaza atat persoanele supraponderale cat si cele cu greutate echilibrata.

   Microdermabraziunea este o terapie non-invaziva, care presupune exfolierea stratului superficial de piele cu capete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic. Se obtine eliminarea stratului cornos al epidermei – acel strat al pielii alcatuit in principal din corniocite.

Este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea corpului in orice zona s-ar situa aceasta. Poti pierde greutate intr-un timp foarte scurt datorita modului in care se realizeaza stimularea. Aceasta este cea mai buna metoda traditionala de slabire ce mentine corpul intr-o forma fizica excelenta dupa ce s-a realizat pierderea kilogramelor in plus.

Impachetarile cu termosudatie se realizeaza cu produse profesionale, cu efect de slabire si anticelulitic. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala realizata cu ajutorul termocuvertei.