Machiaj semipermanent

 Visul tau de a arata perfect in orce moment si situatie poate deveni realitate acum.  Noi te oferim conturul ochilor, perfectiunea sprancenelor si buzelor.

Incepand cu 1984, machiajul semi-permanent a inregistrat un real succes, esteticienele bucurandu-se de sansa unei noi oportunitati, iar femeile, pentru care idealul lor de a avea sprancene fara cusur, contur al buzelor mai accentuat

sau un machiaj natural pe parcursul intregii zile, li se implinea.

Ce este machiajul semi-permanent? Este o metoda de micropigmentare, de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenti naturali care se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada de timp determinata, dupa care in decurs de 3-5 ani se elimina prin procesul natural de inoire a pielii. Machiajul semi-permanent, se efectueaza prin metoda dermografiei sau micropigmentare, aceasta consta in aplicarea in stratul superficial al pielii (derma) a unor pigmenti de origine minerala non-alergici printr-o procedura nechirurgicala, realizata cu ajutorul unor instrumente speciale (ca niste stilouri, care inteapa usor pielea, doar atat cat sa patrunda in stratul superficial pentru a introduce pigmetul).

Conturarea sprancenelor.  Sprancenele pot creste integral sau imprastiat ca rezultat al pensarii repetate.  Vopsirea lor poate fi solutie pe termen scurt avand in vedere ca durata firelor este de patru saptamani.  Pigmentarea fina va da sprancenelor dumneavoastra un aspect des, natural si o forma perfecta. 

Conturul ochilor.   Pigmentarea liniei superiore si inferioare a geneloraccentueaza expresivitatea ochilor. Puteti alege intr-o linie delicata cu senzatia de indesire a genelor si intre un contur mai puternic daca sunteti obisnuita sa purtati un machiaj decorativ.

Pigmentarea  buzelor da un contur clar, dar si mareste volumul buzelor intr-o forma mai naturala si este recomandat persoanelor care au buze subtire si nedefinite.Acest machiaj este o tehnica de infrumusetare care pune in valoare frumusetea chipului si care inlocuieste creionul de buze sau cel de sprancene.

Machiajul semi-permanent este utilizat cu aceeasi eficienta si pentru a estompa micile cicatrice de pe fata, fata sau areolele mamare.
Trebuie sa stiti ca aceasta metoda este un derivat al tatuajului , dar nu un tatuaj in sine, ci semi-permanent si este efectuata in cabinete speciale, de catre esteticieni in cabinetele de infrumusetare.Frumusetea feminina are nevoie de mici artificii care sa o puna si mai mult in valoareCu toate stim ca machiajul este prietenul nostru, dar in anumite conditii tinde sa ne lase balta cand ne e lumea mai draga..
Pentru a evita aceste neplaceri s-a inventat machiajul semi-permanent: alegerea oricarei femei moderne!

Inapoi